2024m. March 28d. 22:41:42

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA
 
 

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

 
 

Atsitiktinė foto

 
 

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 2

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,002
· Naujausias narys: Kestutis
 
 
Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Vėžliai
 Spausdinti temą
Raudonausis vėžlys
nendrinekate
ar gali Raudonausis vėžlys gyventi lietuviškame tvenkinyje?reikalinga žinovo nuomonė.
 
Pao
Gali, kartais pasitaiko atvejų, kad net ir peržiemoja. Jam sąlygos tikrai nebus komfortabilios, tačiau tokių atsitikimų yra, kai vėžlys pabėga ar paleidžiamas.
Draugų draugai man nedraugai, nes jie man nedraugai...
 
www.egzotika.info
donatas_s
Bet svarbus dalykas, to daryti tikrai negalima, nes tokiu būdu galima pažeisti esamą ekosistemą. Ne mūsų gamtos gyvūnui vieta terariume, mūsų gamtos - gamtoje.
Vieni tysia iš miško driežus namo, kiti gi nori ne lietuviškus vėžlius auginti gamtoje.
+37060481407
 
http://www.egzotika.info
nendrinekate
Pao ir Donatui. LABAI LABAI AČIŪ UŽ ATSAKYMĄ.taip jau nutiko,kad daug metų šiltai gyvenę raudonausis ir hieroglifinis vėžliai vienoje įstaigoje ,administracijos nuosprendžiu buvo tiesiog sumesti į neprižiūrimą tvenkinį.vakar man pavyko "išžvejoti" raudonausį.po Jūsų atsakymo dar atkakliau ieškosiu antrojo,nes jis tik patvirtino mano pačios nuomonę,kad su gyvūnais buvo pasielgta brutaliai ir visapusiškai neteisingai.
 
donatas_s
Aš tai žinodamas tokios įstaigos adresą perduočiau ši faktą tam tikroms institucijom, nes šiam dalykui jau galima manau pritaikyti straipsnį apie gyvūnų kankinimą. O ir gamtos apsaugos agentūra turėtu ką veikt dėl tokių rūšių paleidimo į gamtą.
+37060481407
 
http://www.egzotika.info
herpetologas
Galiu tik pridurti kad dėl paminėtų priežasčių nuo pernai m rugsėjo LT yra įsigaliojusios įstatymų pataisos dėl tokių vėžlių kaip t.scripta elegans ir panašių porūšių vėžlių draudimų įvežt juos į LT,Vakarų Europoje panašios svetimšalės vandeninių vėžlių rūšys jau atlieka savo juodą darbą-naikina vertingų žūvų ikrus,mailių ir t.t
su egzotika idomiau
 
Stakta
nendrinekate parašė:
Pao ir Donatui. LABAI LABAI AČIŪ UŽ ATSAKYMĄ.taip jau nutiko,kad daug metų šiltai gyvenę raudonausis ir hieroglifinis vėžliai vienoje įstaigoje ,administracijos nuosprendžiu buvo tiesiog sumesti į neprižiūrimą tvenkinį.vakar man pavyko "išžvejoti" raudonausį.po Jūsų atsakymo dar atkakliau ieškosiu antrojo,nes jis tik patvirtino mano pačios nuomonę,kad su gyvūnais buvo pasielgta brutaliai ir visapusiškai neteisingai.


Tavo atveju tikrai nenutylčiau darbovietės, spec. institucijom. Kaip kolega sake čia ne tik gyvūno kankinimas, bet ir vietinės ekosistemos naikinimas....
 
http://staktosvoras.lt
THe Giedrius
noriu jusu paklausti as isigijau vezli pries kokias 2 H ir daviau jam maisto jis jo viso nevalge o likes maistas subrinko tai jis ji dar valgys ar jau galiu ji isimt ????????????????? :help:
 
THe Giedrius
dar noriu paklausti ra jis gali miegoti vandenyje ar jis nepaskes :help::help::help:
 
Wormboy
nu as mane ne elegancas bet esme ta pati. padaryk jam nuozulnu pylyma kur nors akvj kad galetu pasirinkt pats kokiam gyly jis nori miegot (ar po vandeniu bet iskeles galva kas yra labai tiketina ar isliper i kranta). dar mano patarimas butu toks: serk ji atskirame inde kad jo namai ne taip greit uzsiterstu. ir kaip visi patarineja skaityk daug skaityk. nemazai info yra www.aquarium.lt www.google.lt
 
THe Giedrius
jis labai bijo musu daug miega beveik visada ir nedaug valgo ir jis valgo tik tada kai mes neziurim kai mes salia jis tiesiog ziuri i mus isigandes ir najuda o kai paleidziam ji kur nors po kambari tai laksto sau ,viskas jam gerai nebijo musu ir dar vienas keistas dalykas jis nelipa ant salos jis buna viasada vandeni niekada dar ten net nebande lipti nezinau parasau ka daryti kad jis musu nebijotu ir kad nebutu visada vendeny man neramu :help: bet vis tiek jis vainas as dziaugiuosi kad ji turiu :hug::hap::hap:
 
Wormboy
virs sausumos yra lempa? kokia vandens temp? kokio dydzio akva? kur pastatyas akva (prie duru ar kur nors nuosliau)? nes jei prie duru tai ieinantis ar iseinantis zmogus gasdina vezliuka o tai tikrai ne i nauda. svarbiausias dalykas yra tas kad reikia duoti vezliui apsiprasti naujuose namuose, t.y. palikti ji ramybej neiti prie jo kuo reciau ir neimti jo pazaisti nes nori nes sitaip ji gali i kapus nuvaryt.
 
THe Giedrius
na temperatura seip yra 24:25 dydis 35 l (kol dar mazas vezliukas mazas ir akva :geek: ) akva galima sakyti virs teliko as ji daznai emu pazaisti o seip tai jis manes nebebijo tiksliau musu nebebijo nebent kai labai staigiai pribegi prie jo tada issigasta o seip tai jis labai ramus valgo gerai tik plaukt nemoka, nesilaiko ant vandens as ji uz siknos turiu laikyti kad jis uzplauktu i virsu gal del to nelipa kad neuzlipa :nezin::nezin:
 
THe Giedrius
dar noriu paklausti jai vezlys miega ziemos miega tai jam reikia kad temperatura butu silta ar ji taip pat reikia priziureti kaip visada ar jam nesvarbu
:help: valio!!!!!!!!!! jis manes nebebijo :hap::hap::hap:
 
Vobleris
Dieve mano.Skaitykite,domėkitės į tokius elementarius ir "juokingus" klausymus ,net atsakinėti nesinori.Vėžlys žiemos miegu nemiega,jam reikalingas šildytuvas su termoreguletoriumi-akvariuminis.Skaitykite straipsnius http://www.aquari...&task=view http://www.zaliej...100&id=718 ir t.t internetas pilnas informacijos.Naudokitės.O dar priminimui" Vežlys (kaip ir bet koks kitas gyvūnas,o ypatingai egzotinis) ne žaisliukas ir jį reikia, kuo mažiau stresuoti ir niurkyti.Jį reikia prižiūrėti ir grožėtis juo "per stiklą" daugiausia.....užauga jie dideli ir pikti.O tokius dalykus,reikia žinoti prieš įsigyjant gyvūną ir vaikams ir jų tėvams.
Redagavo Vobleris 2010-09-15 14:43
 
www.egzotika.info
THe Giedrius
nu kad isiminet jo negalima tai keista nes visi kiek pazystu o pazystu daug kas augina vezlius tai jie ima niurko glosto ir vezliams nieko nzn as irgi taip dariau bet... o seip vezlys manes nebijo nebega valgo gerai labai gerai meitinu kazkur 3 kartus per diena po gal 6 tuos mazus kazkokius veziukus o salzyto nevalgo tik kai yra tame kubelyja raudoni viksrai tai tik juos suvalgo issirankioja o visa kita palieka :trenk: kazkoks isrankus o seip tai manau kad jam reikia draugo jis visada ziuri savo atspindi tik nezinau kaip kikoj atskirti patina nuo pateles nes tos kikos mergaites nezino o kikoj jia dar visai mazi nes dideliu nieks neperka tei nzn ieskau sprendimo:nezin::nezin: jai galit padekit :help: aciu uz info vavleri ar bavleri aciu :aciu:
 
donatas_s
Ir kiek tavo tie pažįstami metų augina vėžlius? 20? 30? Ar daugiau? Ar pas juos vėžlys sulauks bent 30 metų? Labai abejoju. O 30 metų vėžliui tėra jaunystė palyginti...
Tad negi ir tu šoksi paskui kitą nuo tilto? Nereikia elgtis taip, kaip matai, jog kiti daro, reikia truputi mąstyti ir savo smegenine...
+37060481407
 
http://www.egzotika.info
THe Giedrius
seipvianas pazystu turi vezli kuris jau senolis vos kruta ir jis ji augina nuo gimimo bet negi raudonausiams 30 metu mazai
 
donatas_s
Aš kalbėjau bendrai apie vėžlius, o ne konkrečiai apie šią rūšį.
+37060481407
 
http://www.egzotika.info
THe Giedrius
donatai o pagal ka atskirti kiek jam metu ??????:nezin:
 
Peršokti į forumą:
 
 

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
 
 

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

 
 

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?
 
 

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

 
 
Jau yra:
Narių: 8240
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232
Pranešimų: 39611
 
 
  
  36149487 aplankė mus
Draugai: Baidarių nuoma