2024m. April 18d. 20:25:07

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA
 
 

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

 
 

Atsitiktinė foto

 
 

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 2

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda
 
 
Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Gyvatės
 Spausdinti temą
Noriu pirkti nuodinga gyvate
Locust
Pagrindinis, tikslas dėl auginimo skamba panašiai, kaip noriu išgelbėti planetą nuo bado arba sukurti amžiną taiką arba amžiną variklį ko nepadarė kiti. Aš iš savo pusės galėčiau prie tikslo ir prisidėti ale gal tiek to Grin
Redagavo Locust 2010-06-17 14:38
 
garsas
valio tegul žmogus tiria tuos nuodus, svarbu noras ir užsispyrimas yra. ir nereikia nieko rakinti. tik kam ta gyvatė? juk aukščiau paminėjau, jog perki nuodus ir tyrinėk. vis mažesnė tikimybė jog jie netyčia užtikš ant žaizdelės per gumines pirštines nei papuls į kraujotaką per du gyvus "švirkštus".
o rakinimas temos... nieku gyvu nesutinku informacijos ir dar lietuviškai ir taip ne kalnai. lai skaito ir dar galvoja kelis metus... gal atsipeikės ir persigalvos... sutinku rašyti galima uždrausti arba tarkim tik su moderatoriaus patvirtinimu. o tie kas užsispyrę kaip aš - pasielgs savaip ir nesvarbu ar atkalbinėsi ar neleisi jiems skaityti. jie padarys savo. panaši situacija ir su ginklais. užsimaniau atkentėjau apie tris metus visokius kursus egzaminus npša narystę nusipirkau pažaidžiau pora mėn atėjo krizė ir pardaviau. reziume - nuostolis ~2000 ir galimybė lengvai ysigyti ateityje. o kam to reikia? ogi niekam tik užsispyrimas. vat turiu ir viskas.
taigi tokiems užsispyrėliams noriu pridurti, jog gyvūnas ne daigtas ir seife numestas negulės juo reikės ne tik rūpintis bet ir savimi ir aplinkiniais.
 
Rats
Turiu juodąją mamba, norėsi mergyt? Tik nežinau, ar ilgai būsi tarp mūsų...:geek:
Rats prisegti paveiksliukai:
black-mamba.jpg

Parduodame:
Plikas žiurkes auginimui-50 lt;
Šaldytos žiurkės egzotiniams gyvūnams;
Granuliuotas maistas žiurkėms-400 g/1.50 lt;
Granuliuotas maistas triušiams-400 g/1.50 lt;
Girdyklos-500 ml/10 lt
Plastikinės dėžės narvų gamybai-45 lt;
Narvai žiurkėms, pramoniniam auginimui-300 lt;
Pjūvenos-500 l/50 lt;
Zoofobusai-10 lt/100 vnt;

foodanimals1@gmail.com
http://ubg.vov.ru/
 
http://ubg.vov.ru/
Whyza
Kad kažin, ar turi, nes foto panašu, jog ne tavo :svilp:
 
GiX
Foto tai tikrai iš ineto pavogta.

http://www.hossit...-Mamba.jpg
 
www.scorpions.lt
Rats
Būtent, ne mano, bet kažkodėl pas ją net noro neatsirado.Pfft
Parduodame:
Plikas žiurkes auginimui-50 lt;
Šaldytos žiurkės egzotiniams gyvūnams;
Granuliuotas maistas žiurkėms-400 g/1.50 lt;
Granuliuotas maistas triušiams-400 g/1.50 lt;
Girdyklos-500 ml/10 lt
Plastikinės dėžės narvų gamybai-45 lt;
Narvai žiurkėms, pramoniniam auginimui-300 lt;
Pjūvenos-500 l/50 lt;
Zoofobusai-10 lt/100 vnt;

foodanimals1@gmail.com
http://ubg.vov.ru/
 
http://ubg.vov.ru/
Rats
tai, kad aš šiaip, naujokas, paskaičiau ir nutariau pašmaikštauti.:trenk:
O šiaip pasižiūriu į profus, kurie su gyvatėmis ilgą laiką dirba ir pamtėę jų nuotraukas po įkandimų, tai man net minties jokios neatsiranda kažką panašaus laikyti, juolab būdamas deletantu šioje srityje :conf:
Parduodame:
Plikas žiurkes auginimui-50 lt;
Šaldytos žiurkės egzotiniams gyvūnams;
Granuliuotas maistas žiurkėms-400 g/1.50 lt;
Granuliuotas maistas triušiams-400 g/1.50 lt;
Girdyklos-500 ml/10 lt
Plastikinės dėžės narvų gamybai-45 lt;
Narvai žiurkėms, pramoniniam auginimui-300 lt;
Pjūvenos-500 l/50 lt;
Zoofobusai-10 lt/100 vnt;

foodanimals1@gmail.com
http://ubg.vov.ru/
 
http://ubg.vov.ru/
spooky
Nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės
 
Naturefoto
naujokam, ypac diletantam, ir pavojingiausios nuodingos...nors lietuvoje dar nepasitaiko, bet uzsienyje ne karta yra teke skaityti straipsnius, kaip naujokas pirkdamas nenuodinga zalti is tiesu nusiperka nuodinga gyvate... o pasekmes neretai buna apverktinos, o isskirtiniais atvejais net puostos juodais kaspinais...nenoriu suverst visos kaltes tik pradedantiesiems, bet ju nezinojimas ir nepasidomejimas iki galo, ka isigyti ketina, tikrai sudaro galimybe pardavejui iskisti nuodinga padara, ypac siais laikais, kai ne visi turi sazines balsa... lietuvoje dar tokiu atveju nepasitaike, bet jei ir toliau bus toks susidomejimas egzotais, tai tikrai per keleta artimiausiu metu isgirsime panasia istorija (belieka tiketis , kad be skaudziu pasekmiu)... ir manau, jog siuo klausimu man pritarianciu tikrai atsiras... tad dar karta nuobodi tiesa pradedantiesiems- pasidomekite ka isigyti ketinate, ne tik kaip gyvena, bet ir kaip atrodo... tokia info ne tik gyvuno labui, kaip daugelis apeliuoja, bet ir Jusu paciu saugumui ir gerovei, visgi, nors ir ne itin dideli padarai, bet kai kurie isties velniskai pavojingi.. :aciu: uz demesi... :alus:
skype: Romeo_must_die_in_pain
url: www.fotki.com.art-time
 
www.fotki.com/art-time
kitaniux
Ech tas jaunatvinis maximalizmas. Jis nėra peiktinas, bet jį reikia tramdyti pasitelkiant smegeninę. Norėti galime visko visi, bet gal pirmiausia reiktų ne norėti, o pasidomėti, viską apgalvoti. Ar manote, jog turite daugiau patirties ir esate protingesni už šį žmogų? http://en.wikiped...teve_Irwin
Tikrai vakar dar kartą buvau gyvačių parodoje ir nuodingosios atrodo įspūdingai ir gražiai. BET. Reikia vadovautis ne tik akimis, bet ir protu. Jeigu nusprendėte gyventi kelių kilometrų atstumu nuo kitų žmonių ir jums nesvarbi jūsų gyvybė, trokštate adrenalino - prašom. Mieste, bute tokių padarų kaip nuodinga gyvatė neįsivaizduoju. Įkurkite fermą, gaukite sertifikatą tyrimams ir auginimui, susiraskite bendraminčių, gerai išmanančių nuodingųjų ektotermų savybes ir tyrinėkite į valias. Mes visi čia esantys negalime jums surišti rankų, bet labai prašome pagalvokite, labai labai gerai pagalvokite ir ilgai, bei nuodugniai domėkitės.
Niekada nesakyk niekada.
 
Karry
Jau įsivaizduoju skambutį į 112 pagalbos telefoną:
-Padėkit, man įkando nuoodinga gyvatė!!!!
-Sakykit adresą kur pasiimti lavoną..
.... Lietuvoje nėra priešnuodžiu, jei krimstels toks padarėlis gali iškarto eit praustis, kad morge darbo mažiau turėtų Smile
 
donatas_s
Gali ir nusiprausti nespėti...
+37060481407
 
http://www.egzotika.info
garsas
kadangi čia užsuku išties retai.... tai įkišiu trigrašį į seną temą ir nors būsiu užmėtytas kepurėm pasakysiu trumpai. gyvatės net ir nenuodingos tooolllii gražu ne visos o tik labai maža dalis gali gyventi pas naujoką kuris perskaitęs kalnus literatūros bet turi 0 praktikos. gal geriau tyliai norėkim ar garsiai pasidalinkim svajonėm, bet nebūkim "neatsargūs" ir i nuodingus žiūrėkim per svetimą stiklą ar tv. ir kaip kolega aukščiau minėjo dėl priešnuodžio, taip tai tiesa. jo neturi nei viena gydymo įstaiga... tuo asmeniškai domėjausi.
 
neo
garsas parašė:
ir kaip kolega aukščiau minėjo dėl priešnuodžio, taip tai tiesa. jo neturi nei viena gydymo įstaiga... tuo asmeniškai domėjausi.


Tai vienintelis faktorius, kuris mane sulaiko nuo nuodingos gyvates laikymo. Atsargumas ir atsakomybes jausmai man nesvetimi, bet tikimybe suklysti tik viena karta yra, kad ir kaip buciau atsargus...
False Water Cobra CB15 female + CB16 male
 
Vobleris
Pasakysiu gerbemieji aš jum į temą,kokia tvarka yra Vokietijoje.Hamm mugėje ,nuodingų gyvačių pardavimo salėje.Pirmiausia tai yra penki apsaugos darbuotojai ir budintis medikas prie įejimo ir viduje.Vietos ir erdvės salėje , palyginus su kitomis palikta labai daug ir viskas žinoma saugumo sumetimais.Įėjas į vidų esi stebimas ir negali fotografuoti.Apie gyvūno nusipirkimą , oficijaliai jai esi Vokietis (ne iš kokios "antrarūšies šalies" Grin ) turi turėti leidimą.Niekam nepaslaptis ,kad kaikuriuose šalyse norint laikyti tokį gyvūną reikia būti išklaususiam specialius kursus ir apmokymus (kas yra sveikintina).Dabar apie pardavėjus-veisėjus patikėkite buvo žmonių ir su lazdomis ir su nevisai "teisingomis" galūnėmis.Galiu pasakytį ,kad labai nesigilinau apėjau "ratą" iš toli ir laukan.Gyvūnų kainos tiesiog :laugh: ,jaigu mes lyginsime su ne nuodingomis ,kad ir paprastesnėmis gyvatėmis ir žinoma tam yra priežastis paklausumas.Todėl manau ,kad kekvienas Lietuvoje sugalvojas laikyti panašius mirtinai pavojingus gyvūnus (dar kartą priminsiu veisėjus ,kurie gal ir tris dešimtmečius laikydami "pasimauna" ,bet kur jie gyvena ir gali gauti pagalbos).Visų pirma tai reikia patirties,labai labai didelio domėjimosi ir tinkamų sąlygu su spec priemonėmis.jaigu mes dar galime leisti prabangą laikyti butukuose , tai čia jau rizikuojame netik savo ,bet ir aplinkiniu brangiausiu turtu givybe ir kekvienas "pasakų" ir kitų "istorijų: ir fantazijų megėjas ir skleidėjas primiausia turi: padaryti- atitinkamas sąlygas,susipažysta su atitinkamomis pasekmėmis ir t.t Nei vienas,pabrėžiu nei vienas egzotinių gyvūnų augintojas ,nėra suinteresuotas ,kad tokių gyvūnų laikymas pakenktų visai "bendruomenei" ir neduok dieve nelaimės atveju ,būtų "užsuktas" mechanizmas iki tokio lygio kokio, mes dar nemateme.... Reziumuojant galiu pasakyti ,kad tokių gyvūnų augintojas turi būti" viskam pasiruošias,susipažines su pasekmėmis,turėti patirties su kitomis gyvatėmis (labai astiprašau ,bet negaliu siprasti kaip galima pradėti auginti gyvates ir pradėti "varlinėjima" nuo kokios kobros,o ne nuo kokio smauglio ar žalčio) ir t.t t.t. Gali ir tikimybė didesnė patekti į avariją,gal ir ,kad š... sutrauks ,bet tai jau yra potencialus givybei pavojingas objektas namuose ir į tą reikia atsižvelgti.Priešnodis ir "atpompavimas" yra butaforija Lietuvoje ,apie kuria galime pamiršti kokiems trims šimtams metų (kas mum jau nebeaktualu).Nelaimės atveju jokios pagalbos nesulauksi,kas domisi žino kokios yra pasekmės ir požymiai (laiko tarpas) per kurį ta pagalba yra beprasmė.Kolkas nematau Lietuvoje super-duper žmonių galinčių leisti šią prabangą turinčių pakankamai patirties su kitais gyvūnais ir t.t.Aplamai reikia pripažinti ,kad mum augti ir augti turime tikrai nebogų augintojų "ant vienos rankos pirštų" turime kelis ir nuodingų gyvačių augintinius ,bet su visa pagarba jiems.Tikrai nevisi pradėjo taip,kaip derėtų ir dalinai "avantiūriškai" viskas gerai,praėjo laikas "apsitrynė" išmoko ,bet sekantiems norėtojams siūlau pagalvoti dar tirs xxx.Viskas įmanoma ir ,bet ties šita tema ir vieta labai daug ,bet.....Gerai ,bent tiek ,kad jau yra ir pas mus šektiek, kur galima pasiklausti apie šitokų gyvūnų auginimą ir gauti kaškokios informacijos.
Redagavo Vobleris 2010-12-17 11:09
 
www.egzotika.info
vic
Visiems norintiems auginti nuodingas gyvates pasakysiu viena-nekreipkit demesio ka cia tauskia gerb.Vobleris ir kiti bambekliai Grin .Uzdekit savo kobrom namordnikus ir tegu palaidos laksto po namus,vistiek neikas,o jei neikas tai ir jokios gresmes aplinkiniams.Sekmes auginant killerius(bet tik su namordninkais Grin )
 
Cialis 5mg Preisvergleich Nolvadex For Sale Uk cialis Amoxicillin 500mg For Urinary Tract Infection Buy Mirtazapine In Uk
 
Peršokti į forumą:
 
 

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
 
 

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

 
 

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?
 
 

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

 
 
Jau yra:
Narių: 8289
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232
Pranešimų: 39611
 
 
  
  36245137 aplankė mus
Draugai: Baidarių nuoma