2024m. April 18d. 10:26:34

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA
 
 

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

 
 

Atsitiktinė foto

 
 

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 3

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda
 
 
Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Gyvatės
 Spausdinti temą
Noriu pirkti nuodinga gyvate
Agne - 2
Sveiki, as esu pas jus naujoke, labai domiuosi egzotiniais gyvunais, viena is mano silpnybiu tai gyvates. Esu busima genetike. noreciau pirkti betkokia nuodinga gyvate, gal turite pasiulymu? arba gal zinote kur ja isigyti?Smile
 
Vobleris
Nesuderinami dalykai - naujoke-nuodinga gyvatė.Genetikė ar Romos Popiežius neturi reikšmės.Su nuodingomis gyvatėmis reikia turėtiGrinidelių žinių,didelio noro ir didelės atsakomybės,labai didelės.Apie kaškokia nuodinga gyvate pradedančiajam, nei kalbos būt negali :no: nei rekomendacijos.Visų pirma reikia (bet,kur ir bet kada) žinot ka nori ir ką gali.Nuodinga gyvatė (bet kokia) čia neapibendrinimas.Pradžiai siūlyčiau žalčiuką,driežiuką.Vieną,kita tada kadanors gal.ATSAKOMYBĖS reikia, žinių o ne norų su tokiais gyvūnais.
 
www.egzotika.info
vic
Pradedanciajai siulyciau isigyti pacia nuodingiausia gyvate ''uosviene'' Grin ir laikymo salygos nesvarbios ir del maitinimo nereikia sukt galvos Grin
 
Agne - 2
na as viska suprantu Smile as gyvates tirineju Smile yra daug zmoniu kurie man padeda, ziniu tikrai apie jas turiu daug, zinau kaip laikyti serti, ir pan. atsakomybe pas mane labai didele. auginau paprastas gyvates - zalciukus, bet is ju man jokios naudos.
 
Vobleris
Iš nuodingos naudos, taipogi nebus (jai jos jieškai).Nebent mirtis ar ,bent žymus sveikatos sutrigdymas (yra nauda, kam nors).Manes tokie argumentai (pažystų,noriu,žinau) neitikina Wink visko niekas,niekada nežino ir žinot negali,bet stengtis žinoti kuo daugiau :yes:.Gyveni mokaisi.Bet,kartai pamoka gali būti viena (su daugeliu nuodingų ,gyvačiu ji ir gali būti).Todėl , kaipo "mokslinis-naudingasis" dalykas nuodingų gyvačių auginimas.Blogas noras."Gerais norais ir pragaras grystas" vien jo neužtenka.Su maža patirtimi egzotinių gyvūnų auginime :no: ( o ir "asai" paslysta,paskutinį kartą).
 
www.egzotika.info
Agne - 2
as nesuprantu ko jus taip smaikstaujat? man darbas yra visas mano gyvenimas. as tik paklausiau ir noreciau gauti atsakyma o ne jusu manymu smaikscius juokelius. parodykite bent kiek tolerancijos kitam zmogui.
 
Agne - 2
aciu kad jusu nuomone puikiai priimu. o is jos man naudos tikrai daug Smile mirti nebijau, sveikatos sutrikimu taip pogi. kaip sakiau man darbas yra viskas, aisku visko nezinau bet stengiuosi suzinoti.
 
Vobleris
Aš asmeniškai, tiesiok patariu nuleisti "fantazijas".Mano pareiga,tokia.Nenorite,prašau Wink fantazuokite,žaiskite,auginkite.Važiuokite į muge užsenyje.Parsiveškite: naja naja, Dendroaspis angusticeps ,Crotalus durissus,Bitis gabonica, ir t.t dar ka tik norite.Tik prieštai susipažinite su jų elgsena ir nuodingumu pvz http://www.skepti...ldAuto=370 http://upload.wik...dicine.jpg ir t.t.Gal visdėlto verta pagalvoti,ar šitos fantazijos ir milžiniška atsakomybė.Netik už save, bet ir už kitus.Yra jums.Sekmės.
Redagavo Vobleris 2010-04-11 21:49
 
www.egzotika.info
GiX
Amerikoje, kad gautum leidimą laikyti nuodingąsias gyvates, turi atlikti praktiką nuodingų gyvačių fermoje ne mažiau kaip vienerius metus. Matyt ne veltui taip sugalvota Grin
Kartais padeda internetinės aukų kūno dalių nuotraukos jei jau žodis "neurotoksinai" nesukelia jokių emocijų.

Jei jau užsidegei ir nieko kito nenori girdėti, kaip tik tai ką ir kur nupirkti, tai pasiūlysiu pirkti/ieškoti gyvatės, kuri neužauga daugiau nei 80cm, kuri nelaimės atveju suleis mažiau nuodų.
Redagavo GiX 2010-04-13 16:40
 
www.scorpions.lt
ezhiukas_ruke
Kalbant apie užsidegimą, blogas pasiūlymas, bet visgi pasiūlymas - pasigauk angį, suteik reikiamas salygas ir tyrinėk į valias.
www.audiopulsas.lt

0.0.1 Epicrates angulifer
0.0.1 Acrantophis dumerili
0.0.1 Elaphe Teaniura Friesei
0.1.0 Boa Constrictor
1.0.0 Melopsittacus undulatus
0.0.1 Pandinus imperator
0.0.X Tenebrio molitor
 
donatas_s
O man iš viso įdomu, kas per bandymai planuojami. Kaip susijusi genetika, būtent su nuodingomis gyvatėmis?
+37060481407
 
http://www.egzotika.info
Loona
Nuo kada Lietuvoj dar su genetika kažkurioje srityje siejantis yra reikalingas nuodingas gyvūnas ir nesvarbu, net kokio tipo jo nuodai? Tas pats - "noriu raudonos mašinos, esu didelė jų ekspertė". Skamba tikrai taip.

Kokie gali būti svaičiojimai apie mokslinius priežastis gyvatės laikymo, jei net nespecifikuojama nuodų grupė, kitos norimos savybės? Ir kas per darbas tokio gyvūno reikalaujantis?

Su rimtais žmonėmis tokiais klausimais galima diskutuoti, bet čia matau, kad noras tiesiog išsišokti. Prašom pristatyti, kam tiksliai reikalingas gyvūnas ir užsipildyti profilyje metus. Jei argumentai būtų pakankamai rimti, gal požiūris ir patarimai surimtėtų.
 
GiX
Turim mes gi vieną merginą, kuri barškuolę albinosę laiko/ė, bet kažkur dingus :nezin::evil:
 
www.scorpions.lt
nismo
Rima Garliavoje ir karaliskaja kobra laiko spintoj, bet ne pavyzdys...:no:
Varanus acanthurus
Varanus indicus
E.macularis x3
C.cyaneopubescens;
 
donatas_s
Rima tai iš viso ne pavyzdys yra.
+37060481407
 
http://www.egzotika.info
Mantas
Kalbant apie užsidegimą, blogas pasiūlymas, bet visgi pasiūlymas - pasigauk angį, suteik reikiamas salygas ir tyrinėk į valias.
atvirai pasakius š... pasiūlymas toks..
Gamta - vienintelė knyga, kurios kiekvienas puslapis prasmingas. (J.V.Gėtė)
 
neo
del darbo pobudzio ir nuodingos gyvates "reikalingumo" truputi kila neaiskumu, taciau padetis tokia kaip ir daugelio auginanciu nuodingas gyvates, jei autore mini jog yra auginusi saltakraujus, tuomet nuodinga gyvate kazkada pirmoji turi buti. apie nuodinga gyvuna esu pats ilgai mastes, taciau atsisakiau sios minties nedelto jog nesugebeciau jos priziureti, bet del aplinkiniu zmoniu, leidimo neturejimo ir ect. anyway siuo atveju man tiesiog atrodo siokia tokia euforija tiesiog mastant apie mirtina gyvi namuose...tad diskutuot daug cia neverta, jei autores aplinkoje yra daug patyrusiu zmoniu, kurie turi didele patirti su siaip gyvunais, tuomet manau nelogiska kreiptis i foruma, tai ne kukuruzas, kuri rytojaus diena galima nusipirkti.
 
Agne - 2
aciu uz jusu patarimus, bet tikrai esu viska apgalvojusi ir keleta patyrusiu zmoniu man tai rekomendavo. savo darba ismanau, dirbu pati kitu zmoniu nelieciu, nebent butu kokia nelaime, bet abejoju. yra specialos pirsrynes kurios apsaugo nuo gyvates ikandimo, jaj to nezinojote. visada dirbu atsargei. norite suzinoti kam man nuodinga gyvate reikialinga? na pasakyti negaila. noriu israsti naujus vaistus. visiskai istyrineti gyvates nuodus ir jos genetika. tiesiog tai mano pasisventimas, didziausia svajone.:hap: apie tai galvojau daugiau nei metus. ir pagaliau nusprendziau tai igyvendinti. noriu viska istirti apie gyvates ko iki siol nepadare kiti asmenys:yes:
 
AndriusN
Tu gal Eridano knygas skaitai. Shock
Būdamas visiškai neišprūsęs, galiu teigt, kad š*das tau išeis turint vieną gyvatę. Grin
 
donatas_s
Drambliuko svajonės manau, suprasčiau, kad planuotumėte dirbti kur nors užsienio laboratorijoje, kur yra visa įranga tam...
+37060481407
 
http://www.egzotika.info
Peršokti į forumą:
 
 

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
 
 

Shoutbox
You must login to post a message.

2024-01-05 20:47
Kaip surasti savo įkeltas foto?

2023-10-17 02:27
Hey ho, Nenoriu post'o kurti. Gal kas agamiukus parduoda?

2023-10-16 16:55
Kitais metais egzotika.info bus pilnametė. Grin kiek pamenu, tai nuo 2006 metų gyvuoja. Wink

2023-09-17 12:57
Dėl to puslapis ir laikomas ir dar gyvas Smile

2023-09-13 13:49
Kaip gaila.. kiek čia informacijos pasisemta..

2023-09-02 17:51
Visos iniciatyvos palaikomos Smile

2023-08-06 15:41
Tai davai prikeliam! aš pats čia nebuvau kokius 15 metų xD

2023-07-22 16:51
Dabar pas daugumą namuose jau verda gyvenimai Grin

2023-07-12 22:30
Kazkada cia virė gyvenimas Smile

2023-07-10 12:14
Aš taip pat seniai buvau, krista, kad dar neištrynė Grin

 
 

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?
 
 

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

 
 
Jau yra:
Narių: 8287
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232
Pranešimų: 39611
 
 
  
  36244565 aplankė mus
Draugai: Baidarių nuoma