2026m. March 15d. 00:56:35

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 6

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Egzotika.Info » Plepalai
 Spausdinti temą
kaip jusu namiškiai reaguoja į egzotiką
AivarasSt
sveikinu Grin

mekshrys
snd visa diena laimingas buwau kai taip pasake :shy:
Jei sumuštinį sutepti sviestu iš dviejų pusiu, tai nukritęs jis voliosis nuo vieno šono ant kito. (Remiantis Merfio dėsniu)

lumberjack
pas maen pirmieji vorai atsirado po ilgo domejimosi... mama zinojo kad noriu bet net netikejo kad nusipirksiu... bet deja viena vakara(preis pat kaledas) gryzau su smithi jis buvo tik L2 ir padariau klaida... ileidau i dideli terariuma... kuriame buvo siek tiek perdideles ventiliacijos skyles...Grin taigi pasekme- dingo.... jau po savaites parsigabenau 2 vorus brachypelma smithi ir vagans... tos pacios klaidos nebekartojau ir smithi palikau dezuteje... didesniajam vagansui atiteko erdvus terariumas... motina mielai grozisi, ateina paziuret kaip gyvena,paklausineja ir tt.. bet bijo net atidaryt terariuma.. dbr pradedu pratint prie vasara atkeliausiancio pirkinio - boa... tai tiek
P.S. vyga pasielge neprotingai kad prisipirko tiek voru... as vygai sakeu nepirkt maculatos... as pats buceu ja paemes... netgi sakiau kad agresyvus-netikejo... :laugh: o paskui sako tipo peragresyvus ir atiduotu uz pora dezuciu dziku ir keleta zoofobusu ... bet deja man iki jo tolimas kelias... :laugh:
Redagavo lumberjack 2007-02-04 22:51
Chaotic Neutral

Mariezas
As irgi mielai paimciau,ieskojau maculatos, bet kad irgi tolokai, bet gal kaipnors gausis Grin

maRke
na kai pasakiau kad auginsiu suprato kaip juokavima bet kai pamate kad jau terariumas yra suprato kad nejuokavau tigi vorai yra motina tai bijo labai voru bet kartais uzsuka pažeti o kitiems visai nieko jie Smile

gsp
o is kur jis? paimciau ash ta maculata jei ne per toli... beto jis juk neagresyvus jis greitas daugiau nei agresyvus. kiek skaiciau ir manishkis tame tarpe jau greiciau slepsis negu kabins... niekas nekirto nei i lazdele kai sodinau augalus ir ji reikejo "stumtelti" nei i ranka, bet va greitis tai pasiutes Grin

www.gsp.projektas.lt
lumberjack
jis is sakiu.... vasara man iki jo 40km... ziema apie 90... Grin nes per nemuna keltas ziema kazkodel nedirba... :laugh: siaip tai nuvaziuociau jaigu lb reiktu... bet kolkas lb didelio reikalo nera.. tai...:nezin:
Chaotic Neutral

gsp
tai gauk ta maculata :yes: ash paimsiu is tavi Wink jei tau tikrai atiduos uz dvi dziku dezutes Grin o ash su tavim del kainos susitarsiu Wink

www.gsp.projektas.lt
lumberjack
as ir atsakau... Wink jis man sake kad jam tipo nepatinka tas greitumas agresyvumas ar kazka pan... ir sake jog neturi kuom vorus maitint tai ir atiduotu uz pora dziku dezuciu ir 20 ar kiek ten zoofobusu... bet ce tipo galioja kol maisto neturi... tai nzn dbr dar atiduoda ar jau nebe... paklausiu as jo... Wink mrjinx jaigu jau lb manim netiki galiu chatloga pajeskot... Wink
Chaotic Neutral

fotobich
viskas gerai, tik kai l.parahybana pabego is tero tevai y mano kambari savaite nejo :hug:!!!!

mekshrys
o radai maculata?

Jei sumuštinį sutepti sviestu iš dviejų pusiu, tai nukritęs jis voliosis nuo vieno šono ant kito. (Remiantis Merfio dėsniu)

agnulllka
Mano mamai jie šlykštūs, tėvas bijo, bet jie nieko prieš , kad laikyčiau, mama net man užuominom kažkodėl siūlo dar vieną gyvačiuką :laugh:
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar egzotika.info
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos!

Nauris
a mane tai niekas namie nesupranta durniu vadina :no::laugh:
sako kate suni pirk o db nusipirkai vora..
1.0.0 Brachypelma annitha
1.0.0 Brachypelma auratum
0.2.0 Brachypelma boehmei
1.1.0 Brachypelma emilia
0.1.0 Brachypelma epicureanum
0.1.0 Brachypelma schroederi
0.0.X Brachypelma smithi
0.0.1 Chilobrachys dyscolus blue
0.0.1 Chilobrachys fimbriatus
1.1.0 Cyriocosmus elegans
0.0.1 Cyriopagopus sp. Sumatran Tiger
0.0.1 Cyriopagopus shiodetei
0.0.1 Ceratogyrus marshalli
0.0.1 Gramostola pulchipres
0.0.4 Homoeomma sp. Peru II
0.0.10 Idiothele mira
0.0.5 Monocentropus balfouri
0.0.4 Oligoxystre diamantinensis
0.0.1 Pamphobeteus ultramarinus
0.0.1 Poecilotheria metallica
0.0.1 Poecilotheria miranda
0.0.2 Poecilotheria ornata
0.0.1 Poecilotheria rufilata
0.0.1 Theraphosa stirmi
0.0.2 Xenesthis immanis
0.0.1 Xenesthis sp. blue
1.2.0 Heterometrus spinfer
0.0.1 Heterometrus laoticus
0.0.1 Scolopendra hardwickei
0.0.1 Scolopendra dehaani cherry red
X.X.X Gromphadorhina portentosa

tequila
mano tevai juokiasi iš manęs, sako nesamone išsigalvojau, bet neprieštarauja, kad parsinešiau pora voriuku :thumb:
Redagavo tequila 2008-01-03 17:08

Vyper
Maniškiai tai neutraliai reaguoja į mano "zoo sodą". Jie sarkazmiškai puola mane, kad namas zoo sodu pavirs:yes:......To aš labai norėčiau. Iš tėvų tai mama dažniausiai lenda stebėti mano augintinius:geek:

Richardas
Aš trenktas nuo mažensGrin Susiradau tokia pat žmona:naiv: Dabar turim vaika kuriam tai norma Wink
Aš nepiktai aš draugiškai .richardas riškus 1968m. Aš geras kai miegu ir miegu kai geras

Ernestielis
Man tėvai nieko nesako dėl mano gyviųSmile, kadangi nerpieštarauja, tai ir toliau plėsiu savo "ūkį":hap:

erkute
o aš saviškių neklausdavau nei kai maža buvau, nei dabar neklausiu tuo labiau. Kažkaip tėčiui tokie dalykai didelių emocijų nekelia, o jei ir prašyčiau, sakytų - ok, jei mama leidžia Smile mama visuomet sako - pati galvokSmile tai aš ir galvoju. tiek kad 13metų auginau sparnuotus plunksnuotus gyvius.šiandien nusipirkau savo pirmąjį vorą:hap:mama sakė- gal nereikia, tačiau Smile tiek kad dabar bijau senutės, pas kurią nuomojuosi kambarį, reakcijos.jau sugalvojau ir meliuka:trenk:kadangi studijuoju bioxemiją, sakysiu čionai šitas voras mano baigiamajam bakalauro darbui, tirsiu voro gyvenimo ciklo priklausomybę nuo ko norsGrinturėtų sueitGrin ir dar. Šiandien pirmąkart gyvenime laikiau delne paukštėdą. ir žinot ką? įsimylėjau jį nuo pat pirmojo prisilietimo :hap:

Richardas
jai nuomuojiesiCool Tai nprivalai kažkam rodyti ir atsiskaitinetiGrin
Aš nepiktai aš draugiškai .richardas riškus 1968m. Aš geras kai miegu ir miegu kai geras

Pythonica
Maniškiai į nieką jau nebereaguoja...tik prašo daugiau nenešti (mama), nes sako tyngi padėti juos prižiūrėti Grin (na ji peles pašeria ir žuvytes, bei kartais igoms maisto papjausto jei nespeju to iki darbo padaryti). Senelei buvo gyvačių fobija, nei vienos nelietė, kai buvo pitonai pirmas 2 savaites į mano kambarį tik pro langą iš balkono žiūrėdavo Grin o poto ateidavo stebeti ir kaip valgo ir šiais kaip gyvena, po valanda sėdėti galėdavo Grin Su iga didžke išvis sutaria gerai ir nešioja ir leidžia kartais užsilipti ant nugaros Grin pamaitina...žodžiu baimės neber nei iš mamos nei iš senelės pusės Pfft

Richardai, teisingai, kad tokią pačią trenktą susiradai, aš pasekiau tavo pėdom :thumb: Tokiems kaip mes paprasti mirtingieji į porą netinka :naiv:Grin
Little angel with a hammer...
http://public.fotki.com/Pythonica/

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2026-03-01 13:16
Pats Ravenous tik prieš metus buvo prisijungęs. Grin

2026-03-01 13:13
Facebook neturėtų būti konkurentai, čia info sistematiškai ir paprastai randama, Facebook belenkiek scrollinimo... Frown

2026-02-22 18:49
Gal Gramostola Pulchra parduodat?

2026-02-09 20:22
Sunku su faceboke konkuruoti Smile

2026-02-08 21:29
Seni geri laikai. Turėjau ir augintinių ir saitas buvo gyvas

2025-05-30 12:38
Forumas mires, chatas ciut gyvas

2025-05-27 08:22
O forumas gyvas ?

2025-04-09 18:26
Gyvas Grin

2025-03-11 12:59
ka jus chebra? AndriusN gyvas dar?

2025-02-19 12:32
Same, galvoju ką čia prigriebus.

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 9924
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232