2026m. July 13d. 12:34:03

Navigacija
· Pradžia
· Straipsniai
· Galerija
· Forumas
· Komentarai
· Anekdotai
· Kontaktai
Naujokams
· Taisyklės
· DUK
· ŽODYNAS
· Paieška
Naudinga
· Konkursai, siurprizai
· Video
· Nuorodos
· Siųstis
· PARAMA

Naujausia foto
Naujas šeimos narys :))
Naujas šeimos narys...
2023/03/25 11:16

Atsitiktinė foto

Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 4

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 8,003
· Naujausias narys: Alvyda

Peržiūrėti temą
Egzotika.Info » Ektotermai » Žalčiai
 Spausdinti temą
Kukurūzino žalčio terariumas
zippo1
as i vidu idejes ir lyg viskas gerai Wink

Stakta
na reiks dar tą įdėja su remais pamėginti Smile

http://staktosvoras.lt
vic
Negaliu atsakyti kodel i vidu idetas kabelis suskalde stikla(gal delto,kad netolygus kaitimas)Bet kiek mano pazystamu naudoja kabelius tokiu budu pas visus kolkas viskas gerai.

Stakta
vic parašė:
Negaliu atsakyti kodel i vidu idetas kabelis suskalde stikla(gal delto,kad netolygus kaitimas)Bet kiek mano pazystamu naudoja kabelius tokiu budu pas visus kolkas viskas gerai.

Na pas mane visada kas nors ne taip Grin meginsiu darbar tavo naują būda su rėmais Wink kaip tik nauja tera pasidariau irmai.

http://staktosvoras.lt
Sadas-Inga
O jus pagalvojot apie stiklo kokybe is korios yra pagamintas teras ,gal but tai yra brokuotas stiklas ir to broko negalima appazinti plika akimi (asmenine patirtis):conf:
Erudicija - žinojimas apie viską po truputį ir apie truputį – viską, sugebėjimas suprasti žmones, mokėjimas paprastai ir logiškai išaiškinti sudėtingus dalykus.
satan.lt

Rukytas
Kiek kainuoja kukuruzinis zaltys ?

Ultima
Smarkiai per brangiai siūlė...

rimga321
priklauso nuo amžiaus ir spalvų, bet imanomą nusipirkti ir uš 50litų

vilius123
rimga321 parašė:
priklauso nuo amžiaus ir spalvų, bet imanomą nusipirkti ir uš 50litų

imanoma nusipirkti ir uz 30lt mazdauk 30cm ilgio ;*:evil: jai geras pardavejas
Pantherophis Gutattus
B. Vagans
Baculum Extradentatum
Phaenopharos Khaoyaiensis
Carausius Morosus

Loona
Na ir kiek jūsų už tokią kaina nusipirko ? Aš net dovanojusi esu gyvūnų, bet tai dar nereiškia, kad jūs dovanų gausit.

Vobleris
Šiemet :yes: kaip niekada turėjom jų dauk išveisia.Ir buvo įvairiausių spalvų ir t.t.O kainos buvo nuo šešesdešiemties iki 100 LT viskas priklauso nuo žalčiuko amžiaus,spalva (irgi faktorius) ir žinoma pardavėjo ir pirkėjo.Geram žmogui negaila ir už pigiau atiduot ir patart.Viskas priklauso nuo jūsų.O kaina yrat okia, kokia ji yra.Deriesi,nesideri,perki,neperki.Man asmeniškai labai rūpį prikėjo įspūdis ir noras.O kaina yra neginčijamas dalykas (pas viena taip, pas kita taip).Pirkėjo teisė rinktis ir t.t.Tiesa pridursiu :geek: jaigu tai yra kukurūzas tai dar nereiškia ,kad jį reikia "nuvertinti".Reikia juos "išperinti" reikia juos auginti, reikia maitinti (tėvai taipogi atitnkamai paruošti).Tai irgi darbas ir išlaidos ir rizika.O kai norima gyvą sutvėrima nusipirkt už 20 LT atleiksit (reikia ir sąžinės turėt).O parduotuvei nenustebkite ,kad kaina bus 200 ir tai yra suprantama.Tokios kainos kuriomis mes pardavinėjame yra :laugh: (šiems laikams).O rinka yra tokia, kokia ji yra....
Redagavo Vobleris 2009-12-30 21:08
[img]http://s5.rimg.info/8bbd60b820f4a5ecc77e2b592834b28b.gif[/img] is not a valid Image. [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/c050.gif[/img] is not a valid Image.

www.egzotika.info
rimga321
Noriu paklausti, ar sitie zalciai smirda taip pat kaip Natrix natrix?

vic
Tikrai jokio kvapo neuzuosi jei tuo tarpu kai uostysi zalcius kakio nedarys :laugh: O ju kakiai tai tikrai nekokio kvapelio

Vincas
UV ar kokia kitokia lempa jiems būtina? Ar užtenka tik termokabelio?
B. Albopilosum L10
P. Regalis L6
H. Spinifer I3

Vincas
O būtina jiems kokia nors lempa, ar galima ir be jų?
B. Albopilosum L10
P. Regalis L6
H. Spinifer I3

kitaniux
Nemažai veisėjų užsienyje juos augina vadinamuose racksuose tai ten tikrai jokių lempų nėra. Kiek teko skaityti tai dauguma rašo, jog lempa nebūtina.
Niekada nesakyk niekada.

budreviciuke
sveiki, prisiskaičiau, kad nuo karščio trūkinėja dugnų stiklai, užsisakinėju terariumą, gal reikėtų ne stiklinį, o iš faneros pagrindą sakytis? dar mastau ar jis nepelytų ir fanera nesisluoksniuotų... Ir kokią ventiliaciją patartumėte užsisakyti, viršuje ir apašioje?
Plečiu akiratį Smile

Embay
Prieki apacioje ir gale virsuje. Manau terariuma rinkis pagal save, nera taip jau kad labai lengvai skyla tas dugnas, man per pusantru metu laikymo egzotus dar nei 1 dugnas nera skiles. nors po pirmojo pusmecio stengiuosi visus terariumus pirkti medinis(Man grazesni.)

budreviciuke
Ačiū už patarimus, Embay:shy: aš taip galvoju kad sakysiuosi medinį, o prieky ir šonuose stiklai bus.

AndriusN
budreviciuke parašė:
aš taip galvoju kad sakysiuosi medinį, o prieky ir šonuose stiklai bus.

Tokiu atveju turėsi kabelį į terariumą dėt, o ne po juo. Kabelį reiks kaip nors pritvirtint, kad žaltys naištaršytų. Aš mediniam terariume kabelį buvau stiklu uždėjęs. Grin
Šiaip, kai žaltys nėr stambus padaras, tai grynai stiklinis šiuo atveju būtų logiškesnis sprendimas. Terariumą ant kabelio ir viskas normaliai. Netrūkinėja tie stiklai taip kaip čia visi įsivaizduoja.

Peršokti į forumą:

Prisijungti
Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.

Shoutbox
You must login to post a message.

2026-03-23 12:11
Sugalvojau po 14os metu vel isigyti vora.. kur geriausiai ieskoti? kokia facebook grupe labiausiai tinkama?

2026-03-22 19:26
Tai ne. Grin

2026-03-19 12:07
Ir egzotika nepritaikyta telefonui. Dabar visi į telefonus sulindę. ????

2026-03-01 13:16
Pats Ravenous tik prieš metus buvo prisijungęs. Grin

2026-03-01 13:13
Facebook neturėtų būti konkurentai, čia info sistematiškai ir paprastai randama, Facebook belenkiek scrollinimo... Frown

2026-02-22 18:49
Gal Gramostola Pulchra parduodat?

2026-02-09 20:22
Sunku su faceboke konkuruoti Smile

2026-02-08 21:29
Seni geri laikai. Turėjau ir augintinių ir saitas buvo gyvas

2025-05-30 12:38
Forumas mires, chatas ciut gyvas

2025-05-27 08:22
O forumas gyvas ?

Draugai, kolegos

Tarantulas.ru

Šinšilų ola

Egzotinių gyvūnų parduotuvė

D. Liekio gamtos tyrimai ir stebėjimai

Norit draugauti?

Naujausios nuorodos
Egzotiniu gyvūnų parduotuvė GERIAU...
  Geriausia specializuota elektorinė egzotinių ...

Trixie
  Produktai Jūsų augintiniams

Spidersonline.pl
  Elektroninė voragyvių parduotuvė. Į užklau...

Lampropertis šeimos gyvatės
  Lampropertis šeimos gyvatės

Cichlasoma.lt
  Puslapis apie ciklidus ir akvariumus

Jau yra:
Narių: 10106
Naujienų: 703
Straipsnių: 190
Nuotraukų: 7794
Video: 83
Failų: 25
Anekdotų: 232